Politica de Confidentialitate

Transylvania Hostel

Ultima Actualizare: 15 Aprilie 2012

“Transylvania Hostel tinde spre a oferi vizitatorilor sai avantajele tehnologiei internetului si sa ofere o experienta interactiva si personalizata.

Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a va proteja, va oferim acesta notificare pentru a va explica practicile noastre informationale si alegerile pe care le puteti face in vederea modului in care informatiile dumneavoastre sunt stocate si folosite. Pentru a face aceasta notificare usor de gasit, ea este accesibila pe pagina noastra principala si oriunde este nevoie de informatii de identificare personala.

Putem folosi Informatii de Identificare Personala (numele dumneavostra, adresa de e-mail, adresa, numar de telefon) subiect al termenilor de politica de confidentialitate. Nu vom vinde, tranzactiona sau imprumuta adresa dumneavoastra de e-mail unei terte parti neautorizate. Punct.”

Cum adunam informatiile utilizatorilor

Cand vizitati pagina transylvaniahostel.ro, adresa IP care o utilizati pentru a accesa site-ul va fi stocata, impreuna cu data si timpul de acces. Aceasta informatie este strict folosita pentru a analiza tendinte, administrarea site-ului, monitorizarea paginilor accesate si adunarea de date demografice pentru uz intern. Cel mai important, adresele IP inregistrate nu sunt legate de informatiile de identificare personala.

Ce facem cu informatiile colectate

Asemenea editorilor web, colectam informatii pentru a imbunatati vizita dumneavoastra si pentru a va oferi continut individualizat si publicitate. Va respectam confidentialitatea si nu impartasim informatiile dumneavoastra.

Informatiile agregate (informatii care nu va identifica personal) pot fi utilizate in numeroase cai. De exemplu, putem combina informatiile privind tiparul dumneavostra de utilizare cu informatii similare a altor utilizatori pentru a ajuta imbunatatirea site-ului si a serviciilor (ex. pentru a cunoaste care sunt paginile cel mai des vizitate sau caracteristici atractive). Informatiile Agregate pot fi ocazional impartasite cu agentii de publicitate si parteneri de afacere. Mentionam din nou, Informatiile de Identificare Personala nu sunt incluse in Informatiile Agregate.

Putem folosi Informatiile de Identificare Personala colectate de pe siteul Transylvania Hostel pentru a comunica preferintele si inregistrarea dumneavoastra; Termenii de utilizare si Politica de Confidentialitate; servicii si produse oferite de Transylvania Hostel sau subiecte care consideram ca va sunt de interes.

Informatiile de Identificare Personala colectate de Transylvania Hostel pot fi utilizate pentru alte scopuri, incluzand dar nu se limiteaza la administrarea siteului, rezolvarea problemelor tehnice, procesarea tranzactilor de e-commerce, administrare de concursuri si oferte, si alte comunicari cu dumneavoastra.  Anumite terte entitati care ofera sprijin tehnic website-ului (firma de Web hosting) pot avea acces la aceste informatii. Vom folosi aceste informatii doar in parametrii legii. In plus, pe parcursul timpului, in dezvoltarea afacerii s-ar putea sa vindem, cumparam, fuziona sau parteneria cu alte companii sau afaceri.  In astfel de tranzactii, informatiile utilizatorilor pot fi incluse in activele transferabile. De asemenea va vom impartasi informatiile in fata unui mandat judecatoresc, sau in cazuri in care consideram ca suntem obligati de lege, legat de suma care ne sunteti datori, si/sau autoritatilor oricand este necesar sau adecvat. De mentionat ca nu va vom oferi notificare anterioara in aceste cazuri.

Legaturi cu terte website-uri

Am inclus link-uri pe acest site pentru utilizarea dumneavoastra și referință. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Dumneavostra ar trebui să fiti conștienți de faptul că politicile de confidențialitate ale acestor site-uri pot diferi de ale noastre.

Copii

Transylvania Hostel nu colectează cu bună știință sau solicita Informații de Identificare Personală de la sau despre copii sub 18 ani, cu excepția celor permise de lege. Dacă vom descoperi ca am primit informații de la un copil sub 18 ani, care încalcă această politică, vom șterge aceste informații imediat. Dacă credeți că Transylvania Hostel are orice informații de la sau despre oricine sub 18 ani, va rugam sa ne contactati la adresa de mai jos.

Contact

Putem fi contactati la:

Transylvania Hostel

Email: transylvaniahostel@yahoo.com

Schimbari ale politicii de confidentialitate

Hostel Transilvania își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea în continuare a site-ului nostru de la postarea modificarilor acestor termeni va însemna acceptarea acestor schimbări. Informațiile colectate înainte de momentul în care orice modificare este adusa vor fi folosite în conformitate cu regulile și legile aplicate la momentul colectarii informațiilor.

Legile care guverneaza

Această politică și utilizarea acestui site sunt guvernate de legea română. În cazul în care apare un diferend în temeiul acestei Politici, suntem de acord să încercam mai întâi să-l rezolve cu ajutorul unui mediator, convenit recirproc, în următoarea locație: Cluj-Napoca. Orice costuri și taxe, altele decât onorariile de avocat asociate cu medierea vor fi împărțite în mod egal de către fiecare dintre noi.

În cazul în care se dovedește imposibil să se ajungă la o soluție reciproc satisfăcătoare prin mediere, suntem de acord să supunem diferendul arbitrajului obligatoriu la următoarea locație: Cluj-Napoca, în conformitate cu normele de arbitraj a Asociației Române. Hotărârea asupra sentinței de arbitraj poate fi introdusa în orice instanță de competență în acest sens.

Transilvania Hostel este controlat, operat și administrat în întregime în România. Această declarație și politicile descrise aici nu sunt destinate să creeze sau nu orice drepturi contractuale sau alte drepturi legale, în numele oricărei părți.