Electric Castle Festival 2017

Feb 22, 2017   //   by Brian Gehrisch   //   Blog, Capitala Europeana a tineretului, Evenimante Cluj, Festivals, turism  //  2 Comments

The entrance to Electric CastleEști un fan al festivalurilor în general, însă au ajuns să ți se pară toate la fel? Hai să facem un exercițiu de imaginație. Un castel în stil baroc, situat în inima Transilvaniei, patru nopți de muzică electronică și diverse concerte și o mare de oameni uniți pentru iubirea față de muzică. Ai imaginea în cap sau încă te gândești?

Este vorba doar despre Electric Castle Festival, ce a debutat în anul 2013 în Bonțida, județul Cluj și care a ajuns la scurt timp unul dintre cele mai iubite festivaluri din România. Cu unul dintre cele mai inedite locuri de desfășurare, pe domeniul unui castel, festivalul înglobează diverse stiluri muzicale, chiar și pentru cei mai pretențioși dintre participanți. Poți alege una din cele șapte scene de desfășurare, fie că preferi muzica drum and bass, fie că ești fan techno sau deep house sau pur și simplu vrei să vezi un concert rock. Muzica însă nu este singurul element ce caracterizează festivalul, din moment ce există nenumărate activități sau campanii desfășurate pe timpul festivalului: de la acțiuni ecologice, până la workshop-uri de diferite feluri.

Banffy CastleElectric Castle poate fi văzut drept unul dintre cele mai originale festivaluri, care reușește în fiecare an să adune tineri atât din România, cât și din străinătate. De ce să faci și tu parte din familia electrică? Următorul exercițiu de imaginație: nimic nu se compară cu concertul artistului tău preferat într-o atmosferă electrică de-a dreptul, indiferent de vreme și alături de oameni care oricât de străini ar fi, ajung să îți devină prieteni. Asta, fie că vrei să îi asculți piesele lui Deadmau5, un titan al muzicii electro, să pornești într-o călătorie muzicală alături de Trentemoller, vrei să “Jump Around” alături de cei de House of Pain, să dansezi pe ritmurile lui Duke Dumont, sau vrei să ai parte de experiența unui concert audio-vizual de neuitat alături de cei de la Moderat sau Noisia.

Live concert at Electric CastleMuzica electronică nu este însă singurul stil pe care se pune accentul în cadrul festivalului Electric Castle. Architects și Alt-J sunt două din exemplele de trupe ce vor susține concerte live în cadrul festivalului, oferind o experiență completă.

Prețul unui abonament variază între 269 și 499 de lei, în funcție de perioada de cumpărare.

Ne vedem în luna iulie!

Event  → https://www.facebook.com/events/153453868440983/

 

Mai multe poze de la editia din 2016:

Eco charging tree at Electric Castle Festival  Projections on the Banffy Castle at Electric Castle  Chilling spot at Electric Castle Photo booth by Beard Brothers at Electric Castle

 

 

2 Comments