Localizare

  Transylvania Hostel - Harta Cluj

 

Brosura Gratuita Transylvania HostelTransylvania Hostel

Strada Iuliu Maniu, nr. 26, Cluj-Napoca, Romania

Localizare:

De la Autogara : aproximativ 30 de minute pana la Hostel

Odata ajunsi in strada, uita-te la dreapta si vei vedea un pod mare (deasupra liniei ferate).  Trece podul – strada o va lua spre stanga. Mergi in continuare 200 de metri pana vei vedea pe partea stanga Gara ( 7 minute de mers de la Autogara la Gara). De acolo urmareste informatiile de mai jos.

De la Gara: aproximativ 20 de de minute pana la Hostel

Din Gara din Cluj-Napoca, treci strada si iei autobuzele 3 sau 4. Te dai jos la a 3-a statie, statia numita Regionala CFR (la Catedrala Ortodoxa sau Piata Avram Iancu). Mergi in fata Catedralei, la usa de intrare. Stand cu fata la Catedrala si cu spatele la statuia Avram Iancu & Fantana, vei avea in stanga Strada Iuliu Maniu, la mijlocul ei tot pe partea stanga vei gasi Transylvania Hostel la numarul 26.

Cu taxi:

De la autogara sau gara, drumul cu taxi nu ar trebui sa ia mai mult de 10-15 minute, depinzand de trafic. Recomandam orice taxi care are numele companiei scris pe masina. Asigurati-va ca au aparatul pornit. Cursa nu ar trebui sa coste mai mult de 30 de lei.

Pe jos: aproximativ 30 de minute pana la Hostel

De la Gara poti veni pe strada Horea spre raul Somes. Treci podul peste rau, mergi tot in fata pana ajungi la Biserica Catolica, respectiv piata Matei Corvin. Mergi in fata statuii Matei Corvin, cu fata la statuie, in dreapta vei vedea strada Iuliu Maniu. Pe partea dreapta la numarul 26 vei gasi Transylvania Hostel.

De la Aeroport:

Poti lua autobuzul numarul 8 si vii pana la statia Regionala CFR, acolo te dai jos si o iei in stanga. La prima intersectie treci strada si mergi catre Catedrala Ortodoxa sau Piata Avram Iancu. Mergi in fata Catedralei, la usa de intrare. Stand cu fata la Catedrala si cu spatele la statuia Avram Iancu & Fantana, vei avea in stanga Strada Iuliu Maniu, la mijlocul ei tot pe partea stanga vei gasi Transylvania Hostel la numarul 26. Drumul va lua 30 de minute cu autobusul si 15-20 de minute cu taxiul. View Larger Map

Directii de mers si harta GRATIS

Acceseaza Harta GRATUITA si Directii de mers pentru Transylvania Hostel AICI:

Brosura Gratuita Transylvania Hostel