Termeni si Conditii

Transylvania Hostel

Actualizat la: 15 Aprilie 2012

Am intreprins toate actiunile pentru a proiecta site-ul nostru pentru a fi util, informativ, onest si amuzant. Sperăm că am realizat asta – și va rugam să ne spuneti dacă doriți să vedeți îmbunătățiri sau modificări care ar face mai ușoara gasirea de informații de care aveți nevoie și le doriti.

Tot ce va cerem este sa fiti de acord să respectați următorii termeni și condiții. Luati-va câteva minute pentru a va uita peste, deoarece, prin utilizarea site-ul nostru sunteti de acord în mod automat cu termenii si conditile. Firește, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați site-ul. Ne rezervam dreptul de a face orice modificări pe care le consideram necesare în orice moment. Vă rugăm să continuați să verifice acești termeni pentru a vedea ce modificări au fost aduse! Prin utilizarea în continuare a site-ului Transylvaniahostel.ro, înseamnă că sunteți de acord cu aceste schimbări.

VA MULTUMIM PENTRU VIZITARE!

Restricții privind utilizarea materialelor noastre online

Toate materialele online de pe site-ul HostelCluj.com, inclusiv, dar nu limitate la, text, software-ul, logo-uri, nume, mărci înregistrate, mărcile de servicii, denumirile comerciale, imagini, fotografii, ilustrații, clipuri audio, clipuri video, muzică sunt drepturi de autor de proprietate intelectuală. Toate drepturile de utilizare sunt deținute și controlate de către HostelCluj.com. Dumneavoastra, in postura de vizitator, puteti descărca materiale online pentru non-comerciale, uz personal, in conditiile in care 1) păstrati toate notificările dreptului de autor, mărci comerciale și de proprietate, 2) nu aduceti nicio modificare la materiale, 3), nu utilizați materialele într-o manieră care sugerează o asociere cu oricare dintre produsele noastre, servicii, evenimente sau marci, 4) specificați întotdeauna sursa materialelor, punând un link spre site-ul nostru, cum ar fi aceasta: sursa: Hostel Clujsi 5) nu descarcati cantități de materiale intr-o bază de date, server sau calculator personal pentru reutilizarea în scopuri comerciale. Totuși, nu aveti voie să copiați, reproduce, republica, încărca, posta, transmite sau distribui materiale online, în orice fel, sau pentru orice alt scop decât dacă obțineti acordul nostru in scris. De asemenea nu puteti adăuga, șterge, denaturează sau reprezenta eronat orice conținut de pe site-ul HostelCluj.com. Orice tentative de a modifica orice material online, sau de a incalca sau eluda functiile noastre de securitate, este interzisă.

Tot ce vă descărcați, orice software, plus toate fișierele, toate imaginile încorporate în sau generate de software, și toate datele însoțite acestuia, se consideră licenta HostelCluj.com sau terțe părți licentiate pentru uz personal, de origine non-comerciale pentru uz personal. Noi nu transferă dreptul de proprietate al software-ul pentru dumneavostra. Inseamnă că detinem drepturi depline si complete a software-ul și toate asocierile de proprietate intelectuală. Nu aveti voie să-l redistribuiți sau să-l vindeti sau de a-l inversa, dezasambla sau converti in orice altă formă pe care oamenii sa-l poate folosi.

Transmiterea de materiale online proprii  catre noi

Toate remarcile, sugestiile, ideile, graficele, comentarii, sau alte informații pe care le transmiteti la HostelCluj.com prin intermediul site-ul nostru (altele decât informațiile), promitem sa le protejam în temeiul politicii de confidențialitate si devine și rămâne proprietatea noastră, chiar dacă acest acord este reziliat mai târziu.

Asta înseamnă că noi nu trebuie să tratam orice informatie transmisa drept confidențiala. Nu putem fi dati în judecată pentru folosirea ideilor pe care le trimiteți. Dacă le folosim, sau orice asemenea lor, noi nu trebuie să va plătim sau pe oricine altcineva pentru ele. Vom avea proprietatea exclusivă a tuturor drepturilor prezente și viitoare la observațiile de orice fel. Le pot folosi pentru orice scop considerăm că este adecvat misiunii HostelCluj.com, fără compensarea dumneavostra sau a oricui altcineva pentru ele.

Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru orice transmitere de informatii faceti. Acest lucru înseamnă că dumneavoastra (și nu noi) aveti întreaga responsabilitate pentru mesaj, inclusiv legalitatea, fiabilitatea, adecvare, originalitatea, precum și drepturile de autor.

Limitarea răspunderii

HostelCluj.com NU VA FI RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNE sau un prejudiciu care însoțesc sau rezulta din utilizarea dumneavoastră site-ul său.

Acestea includ (dar nu sunt limitate la) daune sau defecte cauzate de orice:

 • UTILIZAREA (SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA) SITE-UL
 • UTILIZAREA (SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA) ORICE SITE LA CARE ESTE HIPERLINK-UIT SITE-UL NOSTRU
 • EȘECUL SITE-UL NOSTRU DE A FUNCTIONA IN MANIERA ASTEPATATA SAU DORITA
 • EROARE DE PE SITE-UL NOSTRU
 • OMISIUNE PE SITE-UL NOSTRU
 • ÎNTRERUPEREA DISPONIBILITATII SITE-UL NOSTRU
 • DEFECTE PE SITE-UL NOSTRU
 • INTARZIERE IN OPERARE SAU TRANSMITERE A SITE-UL NOSTRU
 • VIRUS DE CALCULATOR SAU DEFECTAREA LINIEI

RETINETI CA NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE, INCLUSIV:

 • DAUNE CU SCOPUL DE A COMPENSA PE CINEVA DIRECT PENTRU O PIERDERE SAU PREJUDICIU
 • DAUNE PRESUPUSE SA REZULTE CA URMARE A UNEI PIERDERI SAU PREJUDICIU (CUNOSCUT IN TERMENI LEGALI DREPT “DAUNE.”)
 • ALTE DAUNE SI CHELTUIELI DIVERSE REZULTATE DIRECT DIN O PIERDERE SAU PREJUDICIU (CUNOSCUT IN TERMENI LEGALI DREPT “INCIDENTE.”)

NU SUNTEM RESPONSABILI CHIAR DACA AM FOST NEGLIJENTI SAU DACA REPREZENTANTUL NOSTRU LEGAL A FOST AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE SAU AMBELE.

EXCEPTIE: ANUMITE STATE NU POT NE PERMIT SA NE LIMITAM SAU SA NE EXCLUDEM  RASPUNDEREA PENTRU ACESTE DAUNE “ACCIDENTALE” SAU “DERIVATE”. DACA LOCUITI INTR-UNUL DIN ACESTE STATE, LIMITAREA DE MAI SUS NU S-AR APLICA, PRIN URMARE ATI AVEA DREPTUL DE A RECUPERA ACESTE TIPURI DE DAUNE.

TOTUSI, RĂSPUNDEREA NOASTRĂ PENTRU TOATE PIERDERILE, DAUNELE, VATAMARILE SI PRETENTIILE DVS DE ORICE SI TOATE FELURILE ( INDIFERENT DACA DAUNELE SUNT IMPUTATE IN TEMEIUL CALUZELOR UNUI CONTRACT, SAU PRETINSE DE A FI CAUZATE DIN NEGLIJENTA SAU ORICE ALT COMPORTAMENT CULPABIL, SAU SUNT SOLICITATE IN TEMEIUL ORICAREI ALTA TEORIE LEGALĂ) NU VA FI MAI MARE DECAT SUMA CE ATI PLATIT PENTRU A ACCESA SITE-UL NOSTRU.

Link-uri către alte site-uri

Oferim, uneori, referiri la și link-uri către alte site-uri World Wide Web de la site-ul nostru. O astfel de legătură nu trebuie să fie văzută ca o avizare, aprobare sau intelegere contractuala cu orice informații sau resurse oferite pe site-urile care le puteți accesa prin intermediul site-ului nostru. Dacă aveți îndoieli, verificați întotdeauna adresa Uniform Resource Locator (URL) prevăzută în browser-ul WWW pentru a vedea dacă sunteti încă  in site-ul HostelCluj.com sau v-ati mutat la un alt site. HostelCluj.com nu este responsabil pentru conținutul sau practicile de site-uri terței părți care poate fi legate de site-ul nostru.  Când HostelCluj.com oferă link-uri sau referiri la alte site-uri web, nici o concluzie sau presupunere ar trebui facuta și nu ar trebui să se deducă faptul că HostelCluj.com este conectat cu, exploatează sau controlează aceste site-uri Web. Orice link aprobat nu trebuie să reprezinte în nici un fel, fie în mod explicit sau implicit, ca dumneavoastra ati primit aprobarea, sponsorizarea sau sprijinul pe orice site sau HostelCluj.com, sponsorizare aprobarea sau susținerea HostelCluj.com, inclusiv angajații săi, agenți sau directori.

Încetarea prezentului acord

Acest acord este în vigoare până rezilierea de către oricare dintre părți. Puteți rezilia prezentul acord în orice moment, prin distrugerea tuturor materialelor obținute de pe site-ul Web HostelCluj.com, împreună cu toate documentele aferente și din toate copiile. HostelCluj.com poate rezilia prezentul acord în orice moment și fără notificare catre dvs., dacă, dupa judecata sa, incalcati orice termen sau condiție a prezentului acord. La terminare, trebuie să distrugeți toate materialele. În plus, prin furnizarea de materiale pe site-ul nostru, nu facem în nici un fel promisiunea că materialele vor fi disponibile pentru dvs. pe viitor. Și HostelCluj.com are dreptul de a rezilia toate sau orice parte a oricărei dintre site-urile sale, fără atentionare anterioara.

Jurisdicția și alte puncte de luat în considerare

Dacă utilizați site-ul nostru din locații din afara România, sunteți responsabil de respectarea oricarei legi locale aplicabile.

Acești Termeni de utilizare vor fi guvernate de, interpretate și aplicate în conformitate cu legile din România, așa cum se aplică la acordurile încheiate și care urmează să fie efectuate în întregime în competența acestora.

În măsura în care s-au încălcat, în orice mod sau au amenințat să încalce HostelCluj.com și / sau a afiliaților săi drepturile de proprietate intelectuală, HostelCluj.com și / sau afiliații săi pot solicita o ordonanta sau de altă natură adecvate, în orice instanță de stat sau federala din România, și sunteți de acord cu jurisdictia exclusivă și locația în instanțele de judecată respective.

Orice alte litigii vor fi rezolvate după cum urmează:

În cazul în care apare un diferend în temeiul prezentului acord, suntem de acord să încercam mai întâi să-l rezolve cu ajutorul unui mediator convenit reciproc în următoarea locație: Cluj-Napoca. Orice costuri și taxe, altele decât onorariile de avocat asociate cu mediere vor fi împărțite în mod egal de către fiecare dintre noi.

În cazul în care se dovedește imposibil să se ajungă la o soluție reciproc satisfăcătoare prin mediere, suntem de acord să supunem diferendul arbitrajului obligatoriu la următoarea locație: Cluj-Napoca, în conformitate cu normele Asociației Romane de Arbitraj. Hotărârea asupra sentinței de arbitraj pot fi introduse în orice instanță cu competență în acest sens.

TransylvaniaHostel.ro poate modifica acești Termeni de Utilizare, și acordurile pe care le creează, în orice moment, pur și simplu, prin actualizarea acestui anunt si fara a va notifica. Acesta este intregul acord cu privire la toate aspectele care au fost discutate.