Informatii Untold Festival 2017 Cluj Napoca

Jul 28, 2015   //   by Transylvania Hostel   //   Blog, Capitala Europeana a tineretului, Evenimante Cluj, Festivals, turism  //  Comments Off on Informatii Untold Festival 2017 Cluj Napoca

Untold Festival 2017

Haideti sa va spun o poveste, dar sigur ati mai auzit de ea pana acum. Povestea este despre Untold Festival, sigur nu e prima data cand auzi despre el. Si ce este Untold Festival? Unii ar spune ca nu se poate descrie in cuvinte si ca trebuie sa mergi sa vezi cu ochii tai.

Untold este un festival in inima Transilvaniei, mai exact in Cluj care a luat in nastere in 2015, 4 nopti si 4 zile pline de magie, muzica si bineinteles povesti nespuse. Acum sigur te intrebi daca sa mergi sau nu? Haide ca iti spun eu cateva motive de ce oameni din toate colturile lumii vor sa faca parte din povestea Untold. In anul 2015 a luat nastere unul dintre cele mai asteptate festivaluri din Romania, care a fost si votat in acelasi an Best Major Festival. 4 zile si 7 scene pentru toate gusturile, Untold este taramul unde vrei sa fi in perioada 3-7 august 2017. In cadrul festivalului se organizeaza si foart multe activitati, de la stage diving intr-o piscina cu bile, la escape room, la relaxare intr-unul din sutele de hamace aflate prin tot parcul dupa o zi lunga de dansat si sarit la artistii tai preferati.

Untold reuneste in fiecare an cei mai buni artisti din lume, dar promoveaza in acelasi timp si nume noi care abia se lanseaza. Pana acum s-au anuntat doar 13 stele din numerosii artisti care vor perfoma, inevitabilii Dimtri Vegas & Like Mike, si Armin Van Buuren carora li se alatura nume ca Afrojack, Hardwell, Steve Aoki pe main stage care se afla pe Cluj Arena. Cand ne gandim la Sala Polivalenta primul lucru care ne vine in minte este tehno si house, pe aceasta scena din alta galaxie vom vedea nume ca  Dubfire, Chris Liebing, Solomun si multi altii care vor urma in curand.

Ne vedem in august!!

Preturi Festivalului Untold 2017 la Transylvania Hostel (3-7 August, 4 nopti)

-Camere cu 10 paturi la pretul de 120 lei/pers/noapte

-Camera cu 8 paturi la pretul de 120 lei/pers/noapte

-Camere cu 6 paturi la pretul de 150 lei/pers/noapte

-Camera cu 4 paturi la pretul de 185 lei/pers/noapte

Event → https://www.facebook.com/events/342484026125736/

 

 

 

Untold Festival  in 2015

Aici gasiti cateva

informatii de baza pentru Festivalul Untold 2015 din Cluj-Napoca:

Zona Untold

Zona Untold

1.    Unde vor fi amplasate scenele? Care sunt Locatiile principale Untold? LEGENDA LOCATIILOR: Ursus Untold Arena – Stadionul Cluj Arena The Labyrinth – Sala Polivalenta (inauntru) River Side – Parcare Sala Polivalenta The Forest – Parcul Central The Sound of Town – tot parcul Central (probabil vor fi doua scene) The Citadel – Piata Unirii Retro Stage – Euphoria Music Hall 2.    Care este programul concertelor Untold Festival?

*Cel mai bine programul se poate verifica pe website, poate acolo il updateaza (am vazut modificari intre cel de pe website si fisierele de mai jos).

3.    Cum ajung la locatia evenimentelor de la Transylvania Hostel? Intrucat totul este concentrat in Parcul Central – Cluj Arena – Sala Polivalenta si scena free din Piata Unirii, recomandam oaspretilor nostri sa mearga pe jos. 1. Intrarea principala la festival va fi prin Parcul Central dinspre centru – 10minute (vis-a-vi de Opera Maghiara) 2. Intrarea secundara este dinspre strada George Cosbuc la intersectie cu strada Cardinal Iuliu Hossu (cum intri in Parc dinspre Motilor, este strada care desparte Parcul de Stadion) – 25 minute 3.Intrarea VIP si pentru persoanele cu dizabilitati se face dinspre strada Uzinei Electrice (langa sala Polivalenta)

4.    Cat costa un bilet pentru Untold? Abonament patru zile – aprox 289 lei Abonamet o zi : aprox 129 lei Headlineri pe zile: Joi – Dimitri Vegas & Like Mike / Vineri – Avicii / Sambata – Armin Van Buuren / Duminica – David Guetta Bilet VIP pe o zi (doar asa se poate) : 300 lei

5. Cum circula autobuzele de noapte , care este program si preturile? În perioada festivalului vor funcţiona 5 linii de transport de noapte  în  municipiul Cluj  şi  o  linie  de  noapte  către  şi  dinspre  Floreşti. Bus 6 (Bucium – Aurel Vlaicu) Bus 25 (Bucium -Unirii) Bus 46 (Zorilor – Mihai Viteazu) Bus 30 (1 Decembrie – Aurel Vlaicu) Bus 36 (Campina – Mihai Viteazu Vor circula din 15 in 15 minute pana la 3:00 dimineata si din 10 in 10 minute intre 3:00 – 5:00 dimineata. Spre Floresti va circula M21 (Bucium – Cetatea Fetei) din 30 in 30 minute. Preturi pentru aceste autobuze in regim special: O saptamana = 41 de lei 3 zile = 20 lei 1 zi = 12 lei Un bilet doar pentru o singura calatorie se poate achizitiona de la sofer si costa 3 lei. Menţionăm faptul că CTP Cluj-Napoca va menţine 2 chioşcuri de bilete deschise non-stop, înstaţiile  de  pe  strada  Memorandumului  şi  cea  din  Piaţa  Mihai  Viteazu  (vis  a  vis  de Cinematograful „Florin Piersic”).

6. Unde va fi inchisa circulatia in Cluj Napoca in periaoda festivalului Untold? Care este regimul special de autobuze in perioada festivalului Untold 2015? – Splaiul Indepentei  – de la pod Garibaldi pana la intersectia cu Podul Napoca – va fi inchis din 28 iulie (astazi) ora 23:30 pana in 4 august, ora 4:30. -Tramvaiele vor circula normal in 28 si 29 iulie. -Joi vor circula numai pana la ora 18 si vineri numai pana la 17:00. -In weekend tamvaiele nu vor circula deloc. *Cand tramvaiele nu circula, adica sambata si duminica, acestea vor fi inlocuite de autobuze care vor avea un traseu deviat: Garibaldi – Dragalina – Horea – pta Garii. -Jumatate din Parcul Central (de la Pod Napoca – pana la Collin’s spre stadion) se va inchide in 29 iulie, ora 23 pana luni dimineata, 3 august.

7. Unde pot sa imi parchez  masina in Cluj Napoca? Care sunt parcarile pentru cei cu masini in perioada Untold 2015? Exista aproximativ 6000 locuri de parcare in urmatoarele locatii: 1. SUN-CORA Parking – map – http://bit.ly/CoraParking 2. EXPO TRANSILVANIA Parking – map – http://bit.ly/ExpoTransParking 3. OSER Parking – map – http://bit.ly/OserParking 4. CAMPING Parking – map – http://bit.ly/CampingParking 5. MĂRĂȘTI Parking – map – http://bit.ly/MarastiParking 6. LEUL Parking – map – http://bit.ly/LeulParking 7. VIP Parking – map – http://bit.ly/VIPParking

Comments are closed.